Kauboy.jpg

Močty a cider Kauboy z divokého Severu – Ústí nad Labem

Kvalitní jablka a hrušky, žádné umělé kvasinky, vše připraveno přírodní cestou - to jsou močty a cider Kauboy.

Močty

Jsou 100% jablečnou šťávou lisovanou za studena na pneumatickém lisu, šetrně pasterovanou a nefiltrovanou. Jsou baleny do lahvových a vratných skleněných lahví – 0,33 a 0,7l.

Cider

Je složen z 90% jablečnou šťávou a 10% tvoří hruškový mošt. Cider je nepasterován, nefiltrován, bez přidání umělých sladidel a kultur umělých kvasinek.  Rozkvašování probíhá přírodní cestou – kvasnými organismy ve slupkách ovoce. Kvašení je průběžně kontrolováno stejně jako následné zrání (proces do lahvování trvá 12 – 15 měsíců). Cider je i pravidelně přetáčen z tanku do tanku a na závěr mírně sycen CO2. Lahvován do vratných lahví 0,5l nebo do keg sudů.

Ovoce do močtů i ciderů pochází pouze od lokálních sadařů z Českého středohoří - z okolí Ploskovic a Těchobuzic.

Kontakt

Adresa
Naturen s.r.o.
Drážďanská 80/82, Krásné Březno
400 07 Ústí nad Labem

Telefonní kontakt
+420 777 834 598 (Štěpán Ren)

E-mail
info@kauboy.cz

Webová stránka
kauboy.cz

Facebook

Kategorie

Regionální značka - ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ Regionální produkt

Fotogalerie