Močty
Jsou 100% jablečnou šťávou lisovanou za studena na pneumatickém lisu, šetrně pasterovanou a nefiltrovanou. Jsou baleny do lahvových a vratných skleněných lahví – 0,33 a 0,7l.
Cider
Je složen z 90% jablečnou šťávou a 10% tvoří hruškový mošt. Cider je nepasterován, nefiltrován, bez přidání umělých sladidel a kultur umělých kvasinek. Rozkvašování probíhá přírodní cestou – kvasnými organismy ve slupkách ovoce. Kvašení je průběžně kontrolováno stejně jako následné zrání (proces do lahvování trvá 12 – 15 měsíců). Cider je i pravidelně přetáčen z tanku do tanku a na závěr mírně sycen CO2. Lahvován do vratných lahví 0,5l nebo do keg sudů.
Ovoce do močtů i ciderů pochází pouze od lokálních sadařů z Českého středohoří - z okolí Ploskovic a Těchobuzic.
Kontakt
Adresa
Naturen s.r.o.
Drážďanská 80/82, Krásné Březno
400 07 Ústí nad Labem
Telefonní kontakt
+420 777 834 598
(Štěpán Ren)
E-mail
info@kauboy.cz
Webová stránka
kauboy.cz